SeaSun Care van Roverhair

Haren houden van de zomer! Mits je ze goed verzorgt. Zonlicht en zee- of zwembadwater kunnen het haar immers flink beschadigen. De nieuwe lijn SeaSun Care van Roverhair is speciaal ontworpen om het haar vóór en na blootstelling aan de felle zon te beschermen en te voeden. Als Italiaans merk weet Roverhair het haar natuurlijk optimaal te verzorgen voor een vakantie in Mediterrane stijl. Onderstaande nieuwe producten van Roverhair mogen dan ook absoluut niet missen in je koffer wanneer je deze zomer het strand opzoekt!

seasun care

Shampoo&Shower

De nieuwe Shampoo&Shower van Roverhair reinigt het haar op milde wijze en verwijdert zeezout en chloor, zodat je haar én huid weer zacht en schoon aanvoelen. Bovendien voorkomt de Shampoo&Shower dat je huid na een dag in de zon sterk uitdroogt: je huid voelt soepeler aan en dat tintje dat je hebt opgedaan komt prachtig naar voren!

Shampoo&Shower

AfterSun Hair Mask

Het AfterSun Hair Mask van Roverhair is een conditionerend haarmasker. Het hydrateert en voedt haar dat is beschadigd door zonlicht en zee- of zwembadwater. Je haar wordt weer zacht en glanzend!

AfterSun Hair Mask

SunScreen Elisir

De SunScreen Elisir van Roverhair is een beschermende zonneolie, speciaal voor zon- en zeedagen! Deze beschermende olie voorkomt dat het haar uitdroogt door UV-straling, wind en zeewater. Zo behoud je haar die prachtige natuurlijke zachtheid en glans!

SunScreen Elisir

Natuurlijke ingrediënten

De nieuwe SeaSun Care producten van Roverhair beschermen het haar tegen chloor, zonlicht, zout, zand en vochtigheid. Dat doen ze zoals je van Roverhair gewend bent met natuurlijke ingrediënten. In het stralende middelpunt staan dit keer kokosolie, Aloë Vera en Salvia Hispanica.

Kokosolie heeft verzachtende en voedende eigenschappen, perfect om je haar mooi en gezond te houden, vooral in de zomer!

Aloë Vera kennen we natuurlijk vanwege de hydraterende, beschermende en verzachtende werking van deze plant. Het stimuleert herstel van de huid en heeft zelfs een anti-verouderingseffect. Enerzijds verzacht Aloë Vera de huid en anderzijds versterkt het het haar, om ook dat zacht en glanzend te maken.

Salvia Hispanica (Chia) is een bloeiende plant die specifiek beschermt tegen hitte en zonlicht. De zaadjes van deze plant, chiazaadjes, zijn dankzij hun vochtvasthoudende en beschermende eigenschappelijk ideaal voor het behouden van de hydratatie van het haar en het vertragen van het verouderingsproces.

natuurlijke ingrediënten

Tips om op een gezonde manier van de zon te genieten

De zon is een fantastisch en volledig natuurlijk geneesmiddel, waar vrijwel iedereen blij van wordt! Maar zoals voor vrijwel alles geldt: geniet met mate. Pas onderstaande tips toe en zowel jij als je huid en haar komen de zomer veilig door!

  1. Smeer je huid én je haar goed in voordat je de zon induikt. Herhaal deze insmeersessies ook regelmatig wanneer je gaat zwemmen of lang in de zon ligt.
  2. Water weerspiegelt zonlicht, waardoor je sneller verbrandt wanneer je nat bent of op het water ligt. Smeer jezelf dus goed in en droog jezelf na het zwemmen grondig af zodat je zonnebrandcrème z'n werk kan doen.
  3. Bescherm zowel je ogen als je hoofd tegen de zon. Draag een zonnebril en een hoed of bind je haren samen op je hoofd zodat je hoofdhuid bedekt is.
  4. Vermijd de zon op het heetste moment van de dag, meestal tussen 12 uur en 16 uur. Idee: ga lekker een ijsje halen en eet 'm op in de schaduw! Even een momentje om af te koelen.
tips om op een gezonde manier van de zon te genieten