Hairmission gaat samenwerken met TransMission Weert

Hairmission gaat samenwerken met TransMission Weert! Wij zijn blij met deze stap, omdat we jouw bestellingen zo op een nette en vertrouwde manier kunnen afleveren. 

De bezorgers van TransMission Weert zijn netjes gekleed en gaan professioneel te werk. Bovendien werkt TransMission Weert veelal met vaste bezorgers, waardoor je vanzelf een vast aanspreekpunt krijgt voor al je bezorgingen!

Levertijd

Voor al onze bestellingen geldt: op maandag t/m donderdag: vóór 14.00 uur besteld = de volgende dag geleverd, na 14.00 uur besteld = de volgende dag verzonden. Bestellingen die op vrijdag of in het weekend worden geplaatst worden op maandag verzonden. 

Dankzij onze samenwerking met TransMission Weert kunnen we je nu een extra service bieden! Wil je je pakket volgen? Geef dan een correct e-mailadres door en je ontvangt van ons een indicatie van je levertijd. Tegen een meerprijs in verzendkosten ontvang je zelfs een exacte levertijd. 

Klik op de knop hieronder om meer te lezen over onze werkwijze of neem contact met ons op om te informeren naar alle mogelijkheden!

Meer over onze werkwijze
TransMission Weert