Draag je blonde lokken met trots!

Blonder is dé lijn van Roverhair voor iedereen met natuurlijk of cosmetisch gekleurd blond haar. Van natuurlijke lichtblonde krullen tot gekleurde goudblonde lokken en zelfs zomerse highlights!

Met Blonder bied je je klanten een veilige, effectieve, innovatieve en veelzijdige formule die blond haar beschermt, hydrateert en voedt. Voor langdurig glanzende blonde lokken!

blonder

Producten

Silver Shampoo

Gepigmenteerde delicate shampoo, ideaal om ongewenste gele verkleuring tegen te gaan. Optimaal voor natuurlijk blond haar, gebleekt of gekleurd blond haar én grijs haar! 

Deze shampoo garandeert hydratatie en helderheid. Perfect om je prachtige blonde lokken stralend blond te houden!

silver shampoo

Silver Biphasic

Deze leave-in spray conditioneert, hydrateert en beschermt het haar direct en gemakkelijk. Het sluit de buitenste laag van het haar om de kleur te beschermen. Daarnaast verbetert het de helderheid en de kleur van het haar door deze te intensiveren. 

Het gebruik van deze spray is eenvoudig: vernevel de spray over vochtig haar (na het gebruik van de Silver Shampoo), kam het haar door en klaar!

silver biphasic

Violet Bleach

Deze innovatieve formule garandeert excellente resultaten, hoe het product ook wordt gebruikt. Het is compact én effectief. Ideaal voor het verkrijgen van prachtige blonde tinten! Het veroorzaakt geen brandend gevoel op de huid en heeft een heerlijke lavendelgeur. Het violetkleurige pigment biedt een sterk contrast tegen ongewenste gele pigmentatie van het haar.

Blue Bleach

Wederom stofvrij bleekpoeder, geschikt voor elke bleektechniek. Blue Bleach kan het haar tot 7 tinten lichter maken zonder de haarvezels te beschadigen. Deze formule is verrijkt met arganolie, waardoor het helder, elastisch en gehydrateerd blijft.

violet bleach en blue bleach

Sweet paste bleach

De eerste bleek gemaakt van suikers zoals sucrose, fructose en glucose! Ook deze formule maakt het haar tot 7 tinten lichter. Dankzij de vele verzachtende ingrediënten garandeert deze bleek kwaliteit en zorg voor het haar. En dat bovenop een spectaculair resultaat!

Blemish oil

Deze olie beschermt en herstelt het haar zonder het effect van andere producten te beïnvloeden. Je mengt deze olie direct met je behandelproducten om het haar extra te beschermen en het resultaat te vergroten!

sweet paste bleach en blemish oil

Rebuilder

Dankzij een unieke mix van keratine aminozuren, collageen en hyaluronzuur zorgt Rebuilder voor actief en diep herstel van het haar. Het haar wordt gehydrateerd, zodat volume, zachtheid en helderheid terugkeren.

Speedy Meches

Deze vloeibare bleekformule werkt snel en effectief! Tot 3 tinten lichter, voor zowel natuurlijk als gekleurd haar. Het eenvoudige verlichtende effect geeft een natuurlijk resultaat. 

rebuilder en speedy meches

Voordelen van Blonder

Met Blonder haal je een compleet systeem in huis voor vrouwen met natuurlijk of cosmetisch gekleurd blond of zelfs lichtgrijs haar.

  • Compleet systeem voor blondharigen
  • Voor gecontroleerd blond haar
  • Veilig en gezond
  • Grote veelzijdigheid
  • Maatwerk

Wil je weten hoe je bovenstaande producten toepast, welke verhoudingen je kunt gebruiken en welke producten je het beste kunt combineren voor het mooiste resultaat? Neem contact met ons op! Wij informeren je graag over alle producten, hun unieke eigenschappen en onze professionele tips & tricks. Zodat jij jouw klanten voortaan van nóg mooiere blonde lokken kunt voorzien!

Ik heb interesse!
voordelen van blonder