Back to work acties wellness

De vakantieperiode is voorbij, tijd om weer aan het werk te gaan! Dat geldt niet alleen voor ons, maar ook voor onze klanten. Velen van hen komen terug van vakantie met haar dat is beschadigd door zon, zee en zwembadwater. Om hen te helpen hebben wij nu een aantal mooie aanbiedingen voor jou!

Ultimate Nutris

Droog, stug en door de zon beschadigd haar heeft grondige verzorging nodig. Ultimate Nutris van Roverhair geeft het haar dit najaar een boost! Door de unieke samenstelling van onder andere aloë vera, keratine en organische quinoa krijgt het haar een heerlijke wellnessbehandeling. Maak gebruik van deze unieke aanbieding en laat je klanten het verschil ervaren!

pH Saver Colour & Perm Keeper

De pH Saver Colour & Perm Keeper van Roverhair met phytocomplexen van citroenextract, grapefruit en appelazijn zorgen voor behoud van mooi gekleurd haar. De kleur is levendiger, intenser en tot wel 3 keer langer houdbaar. Daarnaast zorgt het memory-effect van deze pH Saver ook nog eens voor een intensere krul!

Organic Smoothing Therapy

Voor perfect glad haar gebruik je de Organic Smoothing Therapy van Roverhair. Dankzij de hoeveelheid glyoxylzuren is het verkrijgen van mooi glad haar werkelijkheid geworden en kan het verkregen effect zelfs versterkt én verlengd worden!

Alle aanbiedingen zijn geldig t/m 31 oktober 2020.

Neem voor meer informatie contact met ons op via
info@hairmission.nl of bel naar 0495 - 49 30 15.

*Op alle aanbiedingen vervallen de vaste kortingen.

aanbiedingen beschadigd haar