Ben jij authentiek?

Roverhair Authentic is voor alle vrouwen die van hun authentieke schoonheid een levensstijl maken, zowel van binnen als van buiten. Vrouwen die hun innerlijke schoonheid uitdragen, door zichzelf te verwennen met de ultieme schoonheidsroutine die hen laat stralen!

Authentic is Roverhairs unieke styling & finishing lijn die anti-vervuilend, hydraterend, beschermend én cosmetisch werkt. Met Roverhair Authentic heb jij als kapper een exclusieve en innovatieve lijn in huis die jou toestaat:
- lijnen en vormen te creëren
- te definiëren
- superieure houdbaarheid te leveren
- gepersonaliseerde effecten te creëren
- producten door te verkopen

roverhair authentic

Producten voor styling & finishing

Velvet Mousse

Deze mousse geeft het haar body en structuur, terwijl het zacht en hanteerbaar blijft. Voor een langdurig volume-effect!

Curl Control Cream

Zachte en lichte cream met een hydraterend en modellerend effect. Speciaal voor gedefinieerd, veerkrachtige en lang houdbare krullen!

Breng deze producten aan op gewassen en vochtig haar, verdeel evenredig en ga verder met de styling. Niet uitspoelen!

roverhair authentic

Shine Control Fluid

Unieke vloeistof die helderheid en flexibiliteit herstelt in ondervoed en dun haar. Het is het perfecte product om delicate styling en zachte hydratatie te bereiken. 

Breng deze vloeistof aan op gewassen en vochtig haar. Verspreid het over je hand en breng het al masserend aan op haarstrengen en in de punten van het haar. Ga daarna verder met de styling. Spoel deze vloeistof dus niet uit! Je kunt dit product ook gebruiken om het haar te fixeren; breng het dan aan op droog haar.

roverhair authentic

Define Matt Clay

Kleipasta die houdbare definitie garandeert en een trendy mat effect creëert.

Light water wax

Wax om schitterende en zachte texturen te creëren. Definieert en bereikt een glossy effect zonder al te hard te worden. 

Breng deze producten aan op gewassen en droog haar. Verspreid het product op je hand en breng het met je vingertoppen aan om het gewenste effect te creëren.

roverhair authentic

Anti-vervuilende formule

Dankzij de moleculaire techniek die de anti-vervuilende formule bevat en de hoge concentratie van biologische druiven, citroenen, appels en zemelen garandeert Authentic zowel perfecte styling als continue bescherming van het haar tegen vervuiling en negatieve invloeden van buitenaf. De formule zorgt ervoor dat het haar op korte én lange termijn gehydrateerd wordt, voorkomt vervaging van kleur en maakt het haar glanzend mooi!

roverhair authentic

Voordelen van Authentic

- Anti-vervuilend effect
- Buitengewone hydratatie en bescherming
- Glans en helderheid
- Creëer persoonlijke effecten door producten te combineren
- Verhoogt het gevoel van plezier

Wil je weten welke producten je het beste kunt combineren om bijvoorbeeld een golvend, nonchalant of volumineus effect te creëren? Neem contact met ons op! Wij sturen je graag een overzicht van diverse combinaties die prachtige kapsels opleveren en denken met je mee over hoe jij als kapper optimaal kunt profiteren van alle voordelen van Roverhair Authentic.

Ik heb interesse!
roverhair authentic