• Hairmission is exclusief distributeur van Roverhair

Support

Wij adviseren u graag over de beschikbare merken en producten, de samenstelling van uw productenpakket en kleurondersteuning. Daarnaast bieden wij professioneel advies op commercieel én technisch vlak en adviseren wij u graag over creatieve kleur- en kniptrainingen. We werken graag met u samen aan het succes van uw salon.

Hairmission is distributeur van de merken Roverhair, Attitude, Biacré, Pinin, Hair Goddess en Fair Fashion. Ons assortiment bestaat uit een uitgebreide collectie kwalitatief hoogwaardige producten die exclusief verkrijgbaar zijn voor de betere kapsalons. Wij bieden een snelle levering van onze producten. Indien uw bestelling voor 15:00 bij ons bekend is, doen wij onze uiterste best uw bestelling binnen één werkdag te leveren.

Hairmission is uw ideale partner wanneer u op zoek bent naar flexibiliteit, stabiliteit, bereikbaarheid en kwalitatief hoogwaardige merken.

Wilt u weten wat wij u te bieden hebben?
Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak met John Segers. Hij komt graag bij u langs om te laten zien wat Roverhair, Attitude, Biacré, Fair Fashion, Pinin en Hair Goddess u te bieden hebben én wat samenwerken met Hairmission voor u betekent.

ONZE CONTACTGEGEVENS:

Telefoon: (0495) 49 30 15
Email: info@hairmission.nl

Hairmission