• Onze merken
  • Onze merken
  • Onze merken

Roverhair


Roverhair is een Italiaans merk met een complete lijn aan professionele verzorgings-, styling- en kleuringsproducten. Voor alle haartypen biedt Roverhair een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige producten.

Attitude


Attitude is een merk van het Deense Trontveit, een lijn van hoogwaardige verzorgings- en stylingproducten zonder parabenen.
Een merk met zeer effectieve hairstylingproducten dat wij graag bij u introduceren vanwege de producten op basis van cremes en pasta's. 

Biacré


Het Italiaanse Biacré biedt een uiterst voordelige serie professionele stylingproducten met wax, paste, mousse en haarlak. Biacré biedt innovatieve producten voor de professionele markt. Producten worden ontwikkeld in een eigen laboratorium met natuurlijke en zuivere grondstoffen en 100% groene energie.

 

Fair Fashion


Fair Fashion levert al 40 jaar topkwaliteit pruiken, haarreconstructiesystemen en hair extensions. Hairmission is er trots op om de extensions exclusief aan te kunnen bieden aan Nederlandse kapsalons. De extensions van Fair Fashion beiden u een topproduct van natuurlijk haar.

Pinin


Al decennia lang staat deze naam symbool voor een uitzonderlijke kwaliteit professionele scharen. Traditionele bewerking van staal in combinatie met innovatieve technologie en stijl garanderen u unieke, maatwerk scharen.

Hair Goddes


Het origineel werd geboren in Engeland, om high-end professionele apparatuur voor kappers op internationale platforms en bij shows over de hele wereld beschikbaar te stellen. Er wordt voortdurend gewerkt aan een complete lijn van apparatuur van topkwaliteit. Topsalons én ontwerpers kiezen voor HG Original Equipment.

Onze merken

Hairmission is exclusief distributeur in Nederland van bovenstaande hoogwaardige merken.

Hairmission